Christian Eriksen komt vanuit ziekenhuisbed met positieve update

15 juni 2021, 09:20   Bijgewerkt: 15 juni 2021, 09:32

Christian Eriksen heeft voor het eerst sinds hij afgelopen zaterdag werd getroffen door een hartstilstand op social media iets van zich laten horen. In een Instagram-post spreekt de middenvelder zijn dank uit voor alle steun, geeft hij aan dat het naar omstandigheden goed met hem gaat en schrijft hij dat hij zijn teamgenoten van de Deense nationale ploeg de komende EK-wedstrijden gaat steunen.

'Hallo iedereen, heel erg bedankt voor al jullie lieve en geweldige berichten van over de hele wereld. Het betekent veel voor mij en voor mijn familie. Het gaat naar omstandigheden goed met me. Ik moet nog wat onderzoeken ondergaan in het ziekenhuis, maar voel me oké', laat Eriksen weten. 'Nu zal ik de jongens van het Deense team aanmoedigen.'

Op de foto is te zien dat Eriksen vrolijk zijn duim opsteekt. Eerder op de dag schreef La Gazzette Dello Sport al dat de middenvelder van Inter woensdag uit het ziekenhuis wordt ontslagen. Bij monde van zaakwaarnemer Martin Schoots liet Eriksen maanddag in de roze Italiaanse sportkrant wat van zich horen. Ook toen gaf hij aan dat het beter met hem ging. 

De 29-jarige Eriksen werd afgelopen zaterdag aan het einde van de eerste helft tussen Denemarken en Finland onwel. Op het veld moest hij worden gereanimeerd. Later bleek dat Deense spelmaker was getroffen door een hartstilstand.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen