Eriksen eet pizza en mag ziekenhuis woensdag verlaten

15 juni 2021, 08:29

Het gaat de goede kant op met Christian Eriksen. De Deense middenvelder verblijft nog altijd in het Kopenhaagse Rigshospitalet, maar wordt volgens La Gazzetta Dello Sport woensdag uit het ziekenhuis ontslagen. De toonaangevende roze sportkrant ziet nog een positief signaal: Eriksen heeft zijn eetlust terug.

In het Rigshospitalet wordt op alle manieren voor Eriksen gezorgd, maar na het ontbijt en de lunch wilde de speler van Inter maandag graag iets anders voorgeschoteld krijgen dan het ziekenhuiseten. Eriksen vroeg om een pizza en kreeg volgens de Italiaanse sportkrant waar hij naar verlangde. Per Thostesen, de chef van de Deense nationale ploeg, zorgde ervoor dat een in een restaurant bereide pizza naar de kamer van Eriksen op de veertiende verdieping van het ziekenhuis werd gebracht.

Eriksen kreeg zaterdag tijdens de EK-wedstrijd tussen Denemarken en Finland (0-1) een hartstilstand en moest op het veld worden gereanimeerd. In het ziekenhuis heeft de middenvelder de afgelopen dagen allerlei tests ondergaan. De oorzaak van het onwel worden van Eriksen is nog onduidelijk en waarschijnlijk zal het in elk geval nog wel een paar dagen duren voordat daar meer over te zeggen valt.

Ondertussen bereidt de Deense selectie zich voor op de volgende wedstrijd op het EK. De Denen, die er door de nederlaag tegen Finland niet goed voor staan, nemen het donderdag in Kopenhagen op tegen België. Vier dagen later is Rusland te gast in de Deense hoofdstad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen