Deal lijkt rond: Memphis akkoord met verbeterd aanbod Barça

14 juni 2021, 16:13

Memphis Depay en FC Barcelona bereiken naar verwachting nog deze week een akkoord over een driejarige verbintenis. De aanvaller komt transfervrij over van Olympique Lyon, waar hij de afgelopen seizoenen tot een van de beste spelers van de Franse Ligue 1 uitgroeide. Ronald Koeman heeft naar verluidt een belangrijke rol gespeeld in zijn komst.

Transferspecialist Fabrizio Romano meldt op Twitter dat Koeman direct betrokken is bij het proces om Memphis binnen te halen. Het kamp van de aanvaller is eveneens positief gestemd en verwacht de laatste dagen van de onderhandelingen geen problemen meer. Memphis zal zijn krabbel gaan zetten onder een verbintenis die hem tot de zomer van 2024 in Camp Nou houdt.

Memphis is daarmee de derde transfervrije versterking die Ronald Koeman komend seizoen mag verwelkomen op het Catalaanse trainingsveld. Eerder werd al een akkoord bereikt over de komst van Éric Garcia en Sergio Kun Aguero, het duo dat de overstap maakte van Manchester City. Ook op Georginio Wijnaldum werd lange tijd gehoopt, maar de middenvelder van Liverpool koos uiteindelijk voor Paris Saint-Germain.

Momenteel is Memphis bezig met het Europees kampioenschap. Met Oranje wist de aanvaller in de eerste wedstrijd van het toernooi met 3-2 te winnen van Oekraïne. Komende donderdag wacht de ontmoeting met mede-koploper Oostenrijk. Maandagavond wordt de poulefase afgesloten tegen Noord-Macedonië.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen