'Feyenoord jaagt op Noorse verdediger van Molde FK'

'Feyenoord jaagt op Noorse verdediger van Molde FK'

14 juni 2021 – Feyenoord hengelde met Guus Til al de eerste zomeraanwinst binnen en wil op korte termijn nogmaals toeslaan. De Rotterdammers hebben serieuze belangstelling voor Marcus Holmgren Pedersen, weet het doorgaans goed ingevoerde Feyenoord Transfermarkt.

Pedersen is een twintigjarige verdediger van het Noorse Molde FK. Die club nam hem vorig jaar over van Trömso. Het seizoen in Noorwegen is al bezig en dit seizoen kwam hij tot dusver vier keer in actie voor de club. De rechtsback liet zich aanvallend zien, want hij gaf twee assists in die vier duels. Vorig seizoen maakte Pedersen ook al meermaals zijn opwachting in de Europa League-duels van de club.

De voormalig jeugdinternational van Noorwegen zal niet gratis naar Rotterdam komen. Zijn verbintenis loopt namelijk nog door tot 2022. De opkomende back zou Arne Slot meer opties geven achterin. Feyenoord zoekt nadrukkelijk naar een rechtsback, omdat Bart Nieuwkoop is vertrokken en Slot van de snelle Lutsharel Geertruida een centrale verdediger wil maken.

Het is nog onduidelijk hoe ver Feyenoord is met Pedersen. Duidelijk is volgens Feyenoord TM wel dat de club hem maar wat graag wil inlijven.

gerelateerd