Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Naam trainer Kuyt valt bij immer onrustig NAC Breda

Naam trainer Kuyt valt bij immer onrustig NAC Breda

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

14 juni 2021 – Het is zoals gebruikelijk weer eens onrustig bij NAC Breda. Maurice Steijn liep met die ploeg in de finale van de play-offs promotie naar de Eredivisie mis en wordt nu in verband gebracht met een exit. Dat heeft vooral te maken met zijn moeizame relatie met Ton Lokhoff.

Laatstgenoemde is de technische man bij NAC en leeft op zeer gespannen voet met Steijn. Het is een publiek geheim dat de trainer en de directeur een uiterst moeizame relatie hebben. Omdat NAC volgende week aan de voorbereiding begint, is het nog enigszins de vraag wie er volgende week als trainer bij zal zijn.

Volgens BN De Stem is de situatie tussen Lokhoff en Steijn 'onwerkbaar' geworden en daardoor is de kans groot dat er zal worden ingegrepen. De naam van Dirk Kuyt zingt nu rond bij de club uit Brabant. De oud-international was zondag in Breda, op uitnodiging van de rijke NAC-sponsor Karel Vrolijk van wie hij een rondleiding kreeg in het stadion. De voormalig buitenspeler zit na zijn vertrek bij Feyenoord zonder club.

'Ze zijn ouderwets gespot', schrijft het dagblad. 'Naar verluidt zou Kuijt zelfs gepolst zijn door Vrolijk om trainer van NAC te worden. Kuijt heeft sinds kort zijn hoogste trainersdiploma. De kans dat Lokhoff kiest voor een onervaren man als Kuijt wanneer Steijn zijn congé krijgt, lijkt echter uitgesloten.'

Jacks stunt met waanzinnige actie: scoren we tegen de Fransen? Dan win je €100,00 met slechts €1,00 inzet!

Scoort Nederland tegen Frankrijk, dan win je aanstaande vrijdag vijftig tot honderd euro.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd