Eriksen reageert via Schoots: "Hij wil iedereen bedanken"

14 juni 2021, 08:46

Voor het eerst sinds de heftige gebeurtenissen tijdens Denemarken - Finland is Christian Eriksen zelf met een reactie gekomen. De middenvelder, die op het veld een hartstilstand kreeg, was onder meer dankbaar voor de vele berichten die hij heeft ontvangen. Dat liet hij via zijn zaakwaarnemer Martin Schoots weten. 

Schoots sprak zondag met Eriksen, zo vertelde hij aan La Gazzetta dello Sport. "Hij maakte grapjes en was in een goed humeur. Het zag er prima uit. We willen allemaal begrijpen wat er met hem is gebeurd en hij wil dat ook. De artsen doen uitvoerig onderzoek, maar het zal tijd kosten", vertelde Schoots.

De vele steunbetuigingen heeft Eriksen vanuit het ziekenhuis meegekregen. "Hij was blij, omdat hij snapte hoeveel liefde er is. Hij heeft berichten van over de hele wereld gekregen. Hij was vooral onder de indruk van de berichten vanuit Inter. Niet alleen van zijn ploeggenoten, maar ook van de fans. Christian geeft niet op. Hij en zijn familie willen iedereen bedanken."

"De halve wereld heeft contact met ons opgenomen", ging Schoots verder. "Iedereen is bezorgd. Hij moet nu gewoon rusten. Zijn vriendin en zijn ouders zijn bij hem. Ook morgen (maandag, red.) moet hij onder observatie blijven, misschien dinsdag ook nog. Hij wil in ieder geval zijn teamgenoten aanmoedigen tegen België."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen