Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Dortmund heeft dertig miljoen euro over voor PSV'er Malen'

'Dortmund heeft dertig miljoen euro over voor PSV'er Malen'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

14 juni 2021 – Borussia Dortmund lijkt de interesse in Donyell Malen te concretiseren. De 22-jarige aanvaller van PSV is volgens BILD de topkandidaat om Jadon Sancho op te volgen. Wordt Malen verkocht, dan gaat de kassa in Eindhoven flink rinkelen.

Dortmund is volgens de Duitse krant namelijk bereid om dertig miljoen euro te betalen voor Malen, die bij PSV beschikt over een contract dat nog drie jaar doorloopt. De belangstelling van de Duitse club voor de Nederlandse aanvaller is niet nieuw. Al maanden wordt Malen in verband gebracht met de club die het voorbije seizoen als derde in de Bundesliga eindigde.

Het heeft er alle schijn van dat Dortmund deze zomer Sancho kwijtraakt. Manchester United is bereid ver te gaan om de Engelse aanvaller in te lijven. Afgelopen week schreef BILD dat The Red Devils een openingsbod van ongeveer zeventig miljoen euro hebben gedaan. Sancho zou zelf zou al een akkoord hebben bereikt met United over een contract tot medio 2026.

PSV kan Malen met flinke winst verkopen. In 2017 namen de Eindhovenaren de aanvaller voor een half miljoen euro over van Arsenal. Volgens het Eindhovens Dagblad krijgt Arsenal slechts een klein percentage van de transfersom. Slechter nieuws voor PSV is dat zaakwaarnemer Mino Raiola recht heeft op een veel groter percentage. De dertig miljoen euro die PSV kan toucheren is dan ook geen netto-bedrag. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd