Supporter na val op Wembley in kritieke toestand naar ziekenhuis

13 juni 2021, 19:38

Een supporter is zondag tijdens de wedstrijd tussen Engeland een Kroatië zwaargewond geraakt. Kort na de aftrap viel de toeschouwer van de tribune op het beton. Een woordvoerder van Wembley bevestigt dat de supporter in kritiek toestand naar het ziekenhuis is gebracht.

Het voorval heeft veel indruk gemaakt op degenen die de supporter, vermoedelijk een man, zagen vallen. "We zagen zijn benen over de reling gaan, hij viel, raakte de grond en bewoog niet", laat iemand die het zag gebeuren tegen The Evening Standard. "Het leek eeuwen te duren voordat het personeel bij hem was. Een man in de buurt zag alles gebeuren. Hij barstte in huilen uit."

Een andere supporter sprak ook met bovengenoemde krant. "Ik heb het niet zien gebeuren, maar sprak tijdens de rust met enkele jongens die het wel hebben gezien. Ze waren getraumatiseerd. Hij viel van de reling in de richting van de stoelen en het beton."

Engeland won de EK-wedstrijd tegen Kroatië met 1-0. Op aangeven van Kalvin Phillips maakte Raheem Sterling na 57 minuten het enige doelpunt van de wedstrijd. De andere wedstrijd in Groep D wordt maandag gespeeld. In Glasgow staan dan Schotland en Tsjechië tegenover elkaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen