Feyenoord
0 – 1
PSV
Go Ahead Eagles
1 – 0
NEC

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Acht coronabesmettingen bij Venezuela voor start Copa América

Acht coronabesmettingen bij Venezuela voor start Copa América

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

13 juni 2021 – De Copa América wordt andermaal geteisterd door coronaproblemen. Zondagavond wordt de openingswedstrijd tussen Brazilië en Venezuela gespeeld, maar de bezoekers treden aan met een compleet uitgeklede ploeg. Het regent namelijk coronabesmettingen in de ploeg.

Zaterdag werd de voltallige selectie plus staf getest en dat pakte allerminst goed uit voor Venezuela. Liefst acht spelers bleken namelijk besmet met het coronavirus, waardoor de bondscoach vijftien nieuwe spelers heeft moeten oproepen. Niet echt een lekkere voorbereiding op de kraker tegen thuisland Brazilië. "We moeten spelen met spelers die nog nooit samen hebben gespeeld", baalt trainer Joé Peseiro.

Het waren echter niet alleen spelers die positief testen, ook een lid van de technische staf heeft het virus onder de leden. Voor de Copa is het wederom slecht nieuws, nadat er eerder al onrust was vanwege het verplaatsen van de organisatie naar Brazilë. Dat land wordt nog altijd flink geteisterd door het coronavirus en dus vonden velen dat het organiseren van het toernooi geen goed idee is.

Bij alle Copa América-wedstrijden zullen overigens geen fans aanwezig zijn. Brazilië tegen Venezuela begint zondag om 23.00 uur. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd