Benzema komt met goed nieuws en is fit voor EK-start

13 juni 2021, 14:56

Frankrijk kan tijdens de eerste EK-wedstrijd beschikken over Karim Benzema, die na lange absentie weer terug is in de nationale ploeg van Les Bleus. De centrumspits is op tijd fit voor de eerste EK-wedstrijd van dinsdag tegen Duitsland.

In Franse media heeft Benzema zich uitgesproken over zijn situatie. "Het gaat heel goed met me. Ik heb gister de groepstraining hervat en ik heb helemaal geen last meer van een blessure", zei Benzema volgens Telefoot. De spits viel in de laatste wedstrijd voor het EK uit en zorgde voor zorgen bij Frankrijk, maar is dus toch op tijd fit voor dinsdag.

"Ik had woensdag veel last, maar uiteindelijk was het ook maar gewoon een tik. Ik heb dan ook niet gevreesd voor mijn EK-deelname. Ik kan dinsdag in ieder geval spelen en ben honderd procent fit. We hebben een goede staf en ik ben goed geholpen. Ik heb de afgelopen dagen al kunnen optraden en ben er zeker klaar voor."

Benzema werd tegen Bulgarije vervangen door Olivier Giroud, die met twee goals van zich deed spreken. Toch wordt niet Giroud, maar de teruggekeerde Benzema in de basis verwacht. Hij vormt een spitsenduo met Kylian Mbappé, met kort daar achter waarschijnlijk Antoine Griezmann. Frankrijk kan met een duel met Duitsland dinsdagavond meteen aan de bak.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen