Sancho zit zondag niet eens bij wedstrijdselectie van Engeland

13 juni 2021, 14:22

Bondscoach Gareth Southgate heeft zondagmiddag wat wenkbrauwen doen fronsen in Engeland. Dat heeft alles te maken met het feit dat Jadon Sancho, toch één van de grote namen, er zondagmiddag niet bij is op Wembley tegen Kroatië.

Engeland trapt het EK zondag af om 15.00 uur en gaat dat doen zonder Sancho, die niet bij de selectie zit. Onduidelijk is of de buitenspeler van Borussia Dortmund met een blessure kampt, of dat hij gepasseerd is. Ook Ben Chilwell zit niet bij de selectie. Opmerkelijk is dat Kieran Trippier als rechtspoot als linksback begint, terwijl Chilwell dus buiten de groep wordt gelaten en Luke Shaw ip de bank moet beginnen. Harry Maguire zit eveneens in de tribune, omdat hij nog niet helemaal fit is.

Ook op het middenveld is er een verrassing bij Engeland, omdat Kalvin Phillips van Leeds United in de basis begint. Voorin zijn er basisplekken voor Phil Foden, Harry Kane en Raheem Sterling. Jack Grealish zit dus op de bank, terwijl Sancho er helemaal niet bij is. Ook Marcus Rashford en Bukayo Saka zitten reserve, wat wel aangeeft hoe sterk de selectie van Engeland is.

Bij tegenstander Kroatië, dat in 2018 nog de WK-finale haalde, is Ante Rebic de spits. Grote afwezige is Ivan Rakitic, die niet op tijd fit is geraakt voor het toernooi.

Opstellingen

Engeland: Pickford; Walker, Stones, Mings, Trippier; Phillips, Rice; Sterling, Mount, Foden; Kane

Kroatië: Livakovic; Vrsaljko, Vida, Caleta-Car, Gvardiol; Brozovic, Modric, Kovacic; Kramaric, Rebic, Perisic

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen