Hakimi brengt eerbetoon aan Eriksen bij Marokkaanse oefenzege

12 juni 2021, 23:17

Terwijl er op het EK genoeg gebeurde, kwam ook de Marokkaanse nationale ploeg vanavond in actie. Een oefenwedstrijd tegen Burkina Faso werd met 1-0 gewonnen. Uitgerekend Achraf Hakimi - ploeggenoot van Christian Eriksen bij Internazionale - maakte het enige doelpunt van de wedstrijd.

Uiteraard had ook Hakimi gehoord wat er tijdens het EK-duel tussen Denemarken en Finland met zijn teamgenoot was gebeurd. Eriksen was uit het niets in elkaar gezakt en na reanimatie op het veld naar het ziekenhuis vervoerd, waar het naar omstandigheden goed met hem gaat.

Toen Hakimi in de 51e minuut de enige treffer van de wedstrijd verzorgde, volgde dan ook een eerbetoon aan de Deense middenvelder. De Marokkaan stak met zijn ene hand twee en met de ander vier vingers op; een verwijzing naar rugnummer 24, dat hij bij Inter draagt. Vervolgens gebaarde hij het getal tien, Eriksens rugnummer bij Denemarken.

Zie ook: Lukaku scoort voor België en heeft boodschap voor Eriksen

Door het doelpunt van Hakimi versloeg Marokko Burkina Faso, dat met Ibrahim Sangaré in de basis speelde. Lassina Traoré zat de gehele wedstrijd op de bank. Aan de kant van Marokko kwam AZ-aanvaller Zakaria Aboukhlal na een uur binnen de lijnen. Hakim Ziyech werd een kwartier voor tijd juist naar de kant gehaald. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen