Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Grote problemen dag voor Copa America door corona-uitbraak

Grote problemen dag voor Copa America door corona-uitbraak

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

12 juni 2021 – Terwijl op ons eigen continent de strijd om het Europees Kampioenschap al volledig is losgebarsten, staat ook de Copa America op het punt van beginnen. De toernooiorganisatie is echter wel voor een groot probleem komen te staan, want Venezuela kampt met een grote corona-uitbraak in de selectie waardoor het openingsduel van het toernooi op losse schroeven stond.

Zondagavond 23:00 (Nederlandse tijd) zouden Brazilië en Venezuela het toernooi aftrappen. Bij Venezuela hebben echter twaalf mensen positief getest op corona. De CONMEBOL had eerder besloten dat maximaal vijf spelers vervangen kunnen worden bij een corona-uitbraak, maar de toernooiorganisatie is daar op teruggekomen. Het heeft de limiet nu volledig laten varen, waardoor de openingswedstrijd toch gespeeld kan worden.

Opmerkelijk genoeg waren de spelers en stafleden van Venezuela afgelopen donderdag nog gevaccineerd tegen het virus. Dat is gebeurd met het Sinovac-vaccin, wat in Zuid-Amerika gebruikt wordt, maar dat heeft dus niet zijn vruchten afgeworpen. Zuid-Amerika is op dit moment het zwaarst getroffen continent van de wereld, waardoor er veel geluiden opgaan tegen de Copa America.

De Copa America bestaat uit twee poules die zijn ingedeeld op basis van ligging. De meest Noordelijk gekwalificeerde landen vormen een poule: Brazilië, Colombia, Ecuador, Peru en Venezuela. De andere poule bestaat uit de Zuidelijk gelegen landen: Argentinië, Bolivia, Chili, Paraguay en Uruguay. Na de poulefase volgen de kwartfinale, halve finale en de finale. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd