Foutje of hint? Webshop Barça verkoopt nu al shirt van Memphis

12 juni 2021, 17:56

Het mag duidelijk zijn dat FC Barcelona nog altijd het volste vertrouwen heeft in de komst van Memphis Depay. Dat ging zaterdag zelfs zo ver dat op de webshop van de club al shirts verschenen met de naam van de Oranje-spits erop. Oplettende fans vonden de fout, waarna de website tijdelijk uit de lucht ging.

De vraag is natuurlijk of het om een fout ging - waar het wel op lijkt - of dat het om een bewuste actie ging. De mogelijkheid bestaat dat de club op deze manier alvast aandacht wil genereren voor een aanstaande transfer. Heel waarschijnlijk is dat echter niet, omdat Memphis op dit moment in de Oranje-bubbel verblijft voor het EK. Na het EK lijkt dan ook pas meer duidelijkheid over zijn toekomst te komen.

Memphis sierde de afgelopen dagen de voorpagina's van meerdere Spaanse sportkranten. Zo meldde Mundo Deportivo dat ondanks het op het laatste moment afketsen van de transfer van Wijnaldum, bij Barça het volste vertrouwen heerst dat de transfer van Memphis wél goed zal komen. Ook Paris Saint-Germain, Juventus en Internazionale zouden uit zijn op de komst van de aanvaller, maar zijn band met trainer Ronald Koeman zou Memphis over de streep moeten trekken

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen