Van der Sar belandt in ziekenhuis na fietstochtje: "Geen zorgen"

12 juni 2021, 16:50

Edwin van der Sar deelde zaterdagmiddag een opvallend filmpje op Instagram. De algemeen directeur van Ajax liet weten na een fietstocht in een ambulance te zijn beland. Hij maakt daarbij direct duidelijk dat men zich geen zorgen hoeft te maken: de schade is niet ernstig.

"Ja, daar zitten we dan. In een ziekenauto", lachte Van der Sar op de video, nadat hij eerst liet zien waar hij was. Achter hem was zijn fiets te zien, waarmee hij klaarblijkelijk gevallen was. Hij maakte direct duidelijk dat de situatie niet ernstig was: "Verder is alles goed, goede zorg", sloot hij af.

In de tekst bij de post legde hij uit wat er gebeurd was. 'Dit is niet hoe ik dacht dat mijn fietsotch zou eindigen, met nog een speciaal ritje nadat ik van mijn fiets ben gevallen', begon hij. 'Ik ga nu naar het ziekenhuis voor controle van enkele open wonden en de elleboog die de klap heeft opgevangen. Later vandaag zou alles weer in orde moeten zijn, geen zorgen.' Hij sloot af met een bedankje aan de ambulancemedewerkers. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen