'Leeds United wil Lang wegkapen bij Club Brugge'

'Leeds United wil Lang wegkapen bij Club Brugge'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

11 juni 2021 – Het is nog onduidelijk of Noa Lang zijn sterke seizoen bij Club Brugge een vervolg zal geven. De club wil graag langer met de 21-jarige aanvaller door, maar ook vanuit het buitenland is interesse. Zo zou onder meer Leeds United de Nederlander willen vastleggen.

Dat meldde Fabrizio Romano donderdagavond. Hij wist daarbij te vertellen dat Club Brugge pogingen zal blijven doen om zijn aflopende verbintenis te verlengen, maar ook Leeds United wil met hem in gesprek. Marcelo Bielsa, de trainer die hem naar de Premier League zou willen halen, lijkt zelf op korte termijn zijn contract bij Leeds te gaan verlengen.

Eerder bracht Het Nieuwsblad al het nieuws dat Club Brugge Lang een verbeterd contract wilde aanbieden. De aanvaller, die het einde van het seizoen miste door een hamstringblessure, zou echter rustig af willen wachten. De Belgische kampioen heeft daarbij geen ultimatum gesteld, waardoor het wel eens tot na het EK zou kunnen duren voor er meer duidelijkheid komt. 

Lang heeft een sterk seizoen achter de rug bij Club Brugge, waar hij met veertien goals en acht assists in 24 wedstrijden een belangrijke bijdrage had aan het kampioenschap van de club. Door zijn hamstringblessure kon hij dat seizoen echter niet goed afsluiten met Jong Oranje en miste hij het tweede deel van het jeugd-EK.

Reacties

gerelateerd