'United schakelt bij mislukken Sancho-deal door naar Coman'

11 juni 2021, 07:46

Manchester United zal zich hoe dan ook versterken met een buitenspeler. Daarbij is Jadon Sancho eerste keus, maar net als tijdens de vorige transferzomer is het niet makkelijk om tot een akkoord te komen. Mocht de club er met Borussia Dortmund niet uitkomen, dan wil United doorschakelen naar Bayern München-aanvaller Kingsley Coman

Dat wist Florian Plettenberg, hoofdredacteur van het Duitse Sport1 donderdagavond te melden. De journalist stelde dat ook Julian Nagelsmann, vanaf komend seizoen trainer van Der Rekordmeister op de hoogte is van de interesse uit Manchester. Zelf wil hij de aanvaller echter graag voor Bayern behouden.

De vraag is hoe Coman er zelf in staat. Volgens bronnen binnen de club wil de Fransman zelf zijn in 2023 aflopende verbintenis verlengen, maar liggen zijn zaakwaarnemers dwars. Naar verluidt was United ook vorig jaar al in gesprek met Coman en werd hem een salaris van liefst acht miljoen euro per jaar geboden, maar liet de club hem niet gaan. De vraagprijs wordt geschat op vijftig miljoen euro.

Sancho

Dat is nog altijd minder dan het bedrag dat Borussia Dortmund naar verluidt wil hebben voor de 21-jarige Sancho. Met de speler zelf zou United al akkoord zijn, maar met de club nog niet. In eerdere berichten werden vraagprijzen van 90 en 95 miljoen euro genoemd. Het eerste bod dat United vandaag heeft uitgebracht, zou zo'n 78 miljoen euro bedragen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen