Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'United schakelt bij mislukken Sancho-deal door naar Coman'

'United schakelt bij mislukken Sancho-deal door naar Coman'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

10 juni 2021 – Manchester United zal zich hoe dan ook versterken met een buitenspeler. Daarbij is Jadon Sancho eerste keus, maar net als tijdens de vorige transferzomer is het niet makkelijk om tot een akkoord te komen. Mocht de club er met Borussia Dortmund niet uitkomen, dan wil United doorschakelen naar Bayern München-aanvaller Kingsley Coman. 

Dat wist Florian Plettenberg, hoofdredacteur van het Duitse Sport1 donderdagavond te melden. De journalist stelde dat ook Julian Nagelsmann, vanaf komend seizoen trainer van Der Rekordmeister op de hoogte is van de interesse uit Manchester. Zelf wil hij de aanvaller echter graag voor Bayern behouden.

De vraag is hoe Coman er zelf in staat. Volgens bronnen binnen de club wil de Fransman zelf zijn in 2023 aflopende verbintenis verlengen, maar liggen zijn zaakwaarnemers dwars. Naar verluidt was United ook vorig jaar al in gesprek met Coman en werd hem een salaris van liefst acht miljoen euro per jaar geboden, maar liet de club hem niet gaan. De vraagprijs wordt geschat op vijftig miljoen euro.

Sancho
Dat is nog altijd minder dan het bedrag dat Borussia Dortmund naar verluidt wil hebben voor de 21-jarige Sancho. Met de speler zelf zou United al akkoord zijn, maar met de club nog niet. In eerdere berichten werden vraagprijzen van 90 en 95 miljoen euro genoemd. Het eerste bod dat United vandaag heeft uitgebracht, zou zo'n 78 miljoen euro bedragen. 

Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd