Tannane landt op vliegveld en is dicht bij toptransfer

Tannane landt op vliegveld en is dicht bij toptransfer

9 juni 2021 – Oussama Tannane is zeer dicht bij een beloning voor zijn uitmuntende seizoen bij Vitesse. De Marokkaanse smaakmaker zette woensdagavond voet op Turkse bodem, waar hij naar verluidt een dezer dagen zijn fraaie overstap naar topclub Fenerbahce gaat afronden. In Istanboel gaat de middenvelder concurreren met Ferdi Kadioglu.

Turkse media brengen Tannane al langer in verband met Fenerbahce, geruchten die door zijn landing in de Turkse hoofdstad alleen maar meer werden bevestigd. Tannane aast al langere tijd op een transfer. De middenvelder beleefde een fantastisch seizoen in de Eredivisie. Namens Vitesse was hij acht keer trefzeker en leverde hij bovendien twaalf assists.

Ook Fenerbahce heeft zijn verrichtigingen gevolgd. De club heeft volgens de kranten een driejarig contract klaarliggen voor de spelmaker, die voor zijn derde avontuur in het buitenland kan gaan. Eerder speelde de ex-speler van SC Heerenveen en Heracles in Frankrijk en Spanje. In de Ligue 1 acteerde hij voor Saint-Étienne, Las Palmas was zijn werkgever in La Liga.

gerelateerd