Invaller Ziyech belangrijk in oefeninterland tegen Kudus

8 juni 2021, 23:36

Hakim Ziyech stond dinsdag niet in de basis bij Marokko, maar is toch belangrijk geweest voor het Afrikaanse land. Door een goede invalbeurt van de middenvelder van de Champions League-winnaar werd er met 1-0 gewonnen van Ghana.

Ziyech zat bij Chelsea afgelopen seizoen vaak op de bank, veel vaker dan hij gewend was bij zijn vorige werkgever Ajax. Door de moordende concurrentie was dat niet vreemd, maar ook bij Marokko moest de aanvallende middenvelder dinsdag op de bank plaatsnemen. Omdat Marokko aanvallend nauwelijks gevaarlijk werd tegen Ghana, werd Ziyech in de 68ste minuut in het veld gebracht.

Meteen deed de speler van Chelsea van zich spreken. Hij besloot meteen een vrije trap aan de zijkant van het veld voor zijn rekening te nemen en dat was een goede keuze. De technicus slingerde de bal er vanaf de zijkant in en zag Jawad El Yamiq scoren uit die voorzet. Dat was wel mede te danken aan het feit dat de Ghanese keeper Razak Abalora er flink naast zat. De 1-0 ging in het restant van de wedstrijd niet meer van het bord.

Bij Ghana deed Ajacied Mohammed Kudus negentig minuten mee.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen