Zweden zit in de maag met coronabesmetting Kulusevski

8 juni 2021, 17:37

Dejan Kulusevski, één van de betere spelers van de Zweedse selectie, heeft het coronavirus onder de leden. Dat is dinsdag bekendgemaakt door de Zweedse nationale bond. Het is extra zuur voor de speler en de Zweedse ploeg, omdat hij de lastige eerste EK-wedstrijd tegen Spanje zal moeten missen.

Op maandag 14 juni staan Zweden en Spanje tegenover elkaar op het toernooi. Dat duel zal sowieso aan de neus van Kulusevski voorbij gaan. "Het is enorm ongelukkig", zei bondscoach Janne Andersson over zijn aanvaller. "Voor hem, voor iedereen. Het baart ons zorgen, maar tegelijkertijd doen we wat we moeten doen." Juventus-speler Kulusevski gaat dus wel mee naar het EK, maar reist apart van de selectie en hoopt snel weer mee te kunnen spelen.

De vraag is natuurlijk of er geen andere spelers besmet zijn met het virus in de selectie van Zweden. Dat is nu nog de vraag op dit moment. Overigens zit tegenstander Spanje met een zelfde soort probleem, aangezien Sergio Busquets zondag positief is getest. Hij zal er aan de kant Spanje dus niet bij zijn. Spanje zou dinsdagavond oefenen tegen Litouwen, maar zette door de besmetting van Busquets een streep door die wedstrijd.

Zweden en Spanje zitten in de poule bij Slowakije en Polen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen