Feyenoord
1 – 2
RKC Waalwijk

TOP Oss en Dordrecht stellen op zelfde dag nieuwe trainer aan

TOP Oss en Dordrecht stellen op zelfde dag nieuwe trainer aan

8 juni 2021 – Nieuws uit de Eerste Divisie, waar TOP Oss en FC Dordrecht nieuwe trainers hebben aangesteld. TOP gaat in zee met Bob Peeters, die de opvolger is van Klaas Wels. Daarnaast is Michele Santoni de opvolger van Jan Zoutman bij FC Dordrecht.

De 47-jarige Peeters heeft voor een seizoen getekend bij TOP en komt over van KVC Westerlo, waar hij de afgelopen 3,5 jaar werkte. Als speler was hij bij Roda JC en Vitesse actief, maar als trainer vooral in België. Hij stond voor de groep bij Cercle Brugge, KAA Gent, Waasland-Beveren, Charlton Athletic en KSC Lokeren. Dat hij nu in Oss gaat werken, doet hem goed. "Ik was heel blij toen Peter Bijleveld (technisch directeur TOP Oss, red.) mij vorige week benaderde om in gesprek te gaan met TOP Oss. Het is een club waar ik altijd al een bepaalde band mee heb gehad. Mijn interesse voor het Nederlandse voetbal is altijd onverminderd groot geweest", zegt Peeters.

Nieuwe coach Dordrecht
Ook bij FC Dordrecht is er nieuws, want de 41-jarige Michele Santoni gaat Zoutman opvolgen. De coach zat zonder club nadat hij vorig seizoen ontslagen werd door ADO Den Haag als assistent-trainer van Aleksandar Rankovic. Eerder werkte hij ook als hoofdtrainer van Almere City, maar daar vertrok hij in 2018.

Er was overigens meer nieuws bij Dordrecht, want Leon Vlemmings is daar aangesteld als innovatiemanager. Hij werkte eerder bij onder meer Excelsior en Go Ahead Eagles.

gerelateerd