'Ronaldo legt zelf contact met drie topclubs over transfer'

8 juni 2021, 19:54

De dagen van Cristiano Ronaldo bij Juventus lijken geteld. De 36-jarige Portugees kroonde zich dit seizoen weliswaar tot topscorer van de Serie A, maar kon zijn Juventus niet behoeden voor een teleurstellende vierde plaats in de competitie. Ronaldo lijkt inmiddels serieus rekening te houden met een vertrek uit Turijn en weegt zijn opties voor komend seizoen.

Dat meldt het internationale ESPN. Ronaldo heeft nog een contract tot volgend jaar zomer, maar is er niet zeker van of hij in Italië mag blijven. De Portugees sprak al met de nieuwe trainer Massimiliano Allegri, die niet bereid is om Ronaldo zomaar te laten vertrekken. Zo verlangt de topclub nog altijd een transfersom voor de man die drie jaar geleden voor ruim honderd miljoen euro werd gekocht van Real Madrid.

Juist die club, waar Ronaldo zijn beste periode beleefde, behoort tot een van de drie mogelijke nieuwe bestemmingen van de topscorer aller tijden. Ronaldo zelf heeft namelijk een balletje opgegooid bij zijn oud-werkgever of een rentree mogelijk is. Ook heeft hij zichzelf aangeboden bij Paris Saint-Germain en Manchester United, eveneens een oud-club.

Vooral Manchester United zou wel oren hebben naar de komst van de Portugese superster. Tussen 2003 en 2009 maakte Ronaldo al furore in de Premier League, waar hij talloze trofeeën in de wacht sleepte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen