Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'FC Utrecht moet twee sterkhouders van de hand doen'

'FC Utrecht moet twee sterkhouders van de hand doen'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

8 juni 2021 – FC Utrecht hoopt komend seizoen eindelijk de definitieve aansluiting te vinden bij de top vier in de Eredivisie. De Domstedelingen begonnen matig aan het afgelopen seizoen, maar herstelden zich knap en knokten zich uiteindelijk naar plek vijf. Een renovatie in de selectie is nodig om versterkingen te halen.

Volgens Voetbal International is Simon Gustafson hoofdkandidaat om komende zomer te vertrekken. Het weekblad weet dat de Zweed 'ondergewaardeerd is in Nederland, maar al jaren op de radar staat van buitenlandse clubs.' Omdat de voormalig speler van Feyenoord en Roda JC over een eenjarig contract beschikt, is hij een interessante optie. Met het aantrekken van Quentin Timber is al op zijn vertrek geanticipeerd.

Ook Gyrano Kerk is een speler die waarschijnlijk komend seizoen niet meer in de Galgenwaard actief is. De buitenspeler was vorig seizoen dicht bij een overstap naar de Italiaanse Serie A, maar die deal ketste uiteindelijk af. Clubs uit die competitie én de Engelse Championship volgen de aanvaller al langer. Zijn mogelijke vervanger speelt in Enschede: Utrecht wil dolgraag Queensy Menig halen.

Mogelijk kunnen Utrecht en FC Twente een fraaie deal sluiten. De Tukkers zijn namelijk geïnteresseerd in de diensten van Vaclav Cerny, die dit seizoen werd verhuurd aan Twente en voor zijn zware knieblessure veel indruk maakte.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd