Bookmakers zien Fransen als topfavoriet, Oranje outsider op EK

8 juni 2021, 11:19

Frankrijk begint deze week volgens de bookmakers als topfavoriet aan het Europees Kampioenschap. Je geld inzetten op de wereldkampioen van 2018 betaalt zich nauwelijks uit: je inzet wordt slechts zes keer verdubbeld. Ook Engeland worden grote kansen toegedicht: een euro inzetten op The Three Lions levert 6,50 euro op.

Daarmee zijn Frankrijk en Engeland volgens de wedkantoren zwaar favoriet voor de eindzege. Ook bij België (8 euro), Portugal (8,50) en Duitsland (9,50) wordt rekening gehouden dat de trofee naar die landen kan gaan. Van de toplanden zijn Italië (10 euro) en Spanje (10,50) duidelijk minder favoriet. Voorspellen op een eindzege van Oranje levert achttien keer je inzet op.

Hongarije wordt met afstand de kleinste kansen toegedicht. Het land, dat is ingedeeld in de poule des doods met Duitsland, Frankrijk en Portugal, heeft een wonder nodig om überhaupt de groepsfase te overleven. Dat beseffen ook de bookmakers: iedere ingezette euro wordt 501 keer uitbetaald. Daarmee blijft het Noord-Macedonië (451) nipt voor.

Harry Kane wordt gezien als voornaamste gegadigde om de topscorerstitel te veroveren. Iedere ingezette euro levert 7,50 op. Memphis Depay is met een odd van 16 euro de nummer zes op de lijst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen