'Chelsea en Barça azen op Haaland, ook Martínez in beeld'

8 juni 2021, 09:53

Erling Haaland lijkt zich op te kunnen maken voor een drukke zomer. Het Noorse doelpuntenfenomeen van Borussia Dortmund staat op de radar van de complete Europese top, maar mag voorlopig nog niet vertrekken. Toch hebben FC Barcelona en Chelsea goede hoop dat de aanvaller naar Camp Nou komt.

Dat melden Sport en The Times. Voor Barça is de komst van een jonge aanvaller prioriteit, zeker nu het naast Georginio Wijnaldum grijpt. De middenvelder vertrekt deze zomer hoogstwaarschijnlijk naar Paris Saint-Germain. De komst van Haaland lijkt echter niet realistisch: Borussia Dortmund wil niet meewerken en verlangt een minimale transfersom van 175 miljoen euro.

Chelsea is ondanks die hoge vraagprijs van plan een poging te gaan wagen. Aanvankelijk waren ook Romelu Lukaku en Harry Kane in beeld, maar die topspitsen kiezen voor een ander avontuur. Chelsea neemt deze zomer afscheid van Olivier Giroud en heeft daardoor nog slechts één pure spits aan boord: Tammy Abraham.

Voor FC Barcelona, dat met veel financiële problemen kampt, lijkt Haaland onhaalbaar. Lautaro Martínez lijkt een serieuzere optie voor de Catalanen. Volgens Sport moet de spits van Inter zo'n tachtig miljoen euro kosten. Daarvoor dient barcá wel eerst Antoine Griezmann of Ousmane Dembélé van de hand te doen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen