'Barcelona schakelt door en vindt Wijnaldum-vervanger in Rome'

7 juni 2021, 20:21

FC Barcelona heeft naast de komst van Georginio Wijnaldum gegrepen. De aanvoerder van het Nederlands elftal heeft naar verluidt zijn handtekening onder het contract bij Paris Saint-Germain definitief gezet, alleen de officiële presentatie moet nog gebeuren. De Catalanen zijn op hun beurt ook snel doorgeschakeld en hebben een andere middenvelder op het oog.

Dat schrijft dagblad AS althans. Het Spaanse medium weet dat de aandacht is verschoven naar Lorenzo Pellegrini (24). De middenvelder van AS Roma wordt gezien als de vervanger van Wijnaldum en wordt qua profiel enigszins vergelijkbaar geacht. Hij zou voor het nodige scorend vermogen op het middenveld van Ronald Koeman kunnen zorgen.

Anders dan de Nederlander hangt er aan Pellegrini wel een (fors) prijskaartje: namelijk dertig miljoen euro. Dat is de afkoopclausule waarvoor hij zeker op te halen is in de hoofdstad van Italië. Mogelijk wil AS Roma voor een lager bedrag ook wel praten, want zijn contract loopt in de zomer van 2022 af. Welke rol hij zou moeten gaan spelen in de plannen van José Mourinho, is eveneens nog onbekend. 

Lees ook: 'Barça vreest en doet Memphis nieuw

De Italiaans international was afgelopen seizoen goed voor elf doelpunten en negen assists bij AS Roma, ondanks dat hij een tijdje met blessureleed kampte. In de zomer van 2017 werd de middenvelder opgepikt bij Sassuolo, aan wie het zo'n tien miljoen euro betaalde, ondanks dat Pellegrini wel zijn opleiding genoot bij AS Roma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen