RKC Waalwijk
0 – 0
Go Ahead Eagles

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Fraaie onderscheiding van de UEFA voor Schuurs en De Wit

Fraaie onderscheiding van de UEFA voor Schuurs en De Wit

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

7 juni 2021 – Perr Schuurs (21) en Dani de Wit (23) hebben indruk gemaakt tijdens het EK O21-jaar de afgelopen weken en tijdens de groepsfase in maart. De twee Nederlanders zijn door de UEFA namelijk opgenomen in de selectie van het toernooi en zijn daarmee de enige twee Nederlanders.

Kampioen Duitsland is met zes spelers zoals verwacht de hofleverancier van de selectie, onder wie Lukas Nmecha en David Raum zijn opgenomen in het beste team van het toernooi. Verder is Portugal met vijf spelers vertegenwoordigd en verder zijn ook Denemarken en Spanje (de andere halvefinalist) met meer spelers in de selectie van het Nederlands jeugdelftal.

Bekende namen uit het team zijn verder bijvoorbeeld Jacob Bruun Larsen (Denemarken) en Bote Baku (Duitsland). Opmerkelijk is dat Florian Wirtz, die Nederland met twee doelpunt in de halve finale persoonlijk uit het toernooi schoot, niet is opgenomen in de eervolle namenlijst.

Lees ook'Napoli wil Schuurs liever dan Senesi, maar hij is nu nog te duur'

Dat geldt dus wel voor Schuurs en De Wit – ondanks dat achter zijn naam een verkeerd vlaggetje staat. Beide spelers deden in alle vijf de wedstrijden mee op het eindtoernooi bij Jong Oranje en hadden ook beide een aandeel in de doelpunten van het team van Erwin van de Looi. Zowel Kjell Scherpen als Justin Bijlow speelden een prima toernooi, maar beide hadden slechts één gedeelte een basisplaats.

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd