De Boer complimenteus: "Veld lag er volgens hem geweldig bij"

7 juni 2021, 17:28   Bijgewerkt: 7 juni 2021, 17:34

Het spelen in Enschede is bondscoach Frank de Boer uitstekend bevallen. De Grolsch Veste was zondag voor de tweede keer in de historie de gastheer van een wedstrijd van het Nederlands elftal. De bondscoach ziet het wel zitten om in de toekomst meer interlands in het onderkomen van FC Twente te spelen.

Na afloop van de gewonnen oefenwedstrijd tegen Georgië (3-0) had De Boer namelijk een compliment in huis. "Hij vroeg of we de grasmeesters wilde bedanken, want het veld lag er volgens hem geweldig bij", laat Richard Peters, woordvoerder van Twente, weten aan Tubantia. Alle partijen hebben een goed gevoel aan de wedstrijd overgehouden. "De KNVB was tevreden en wij waren tevreden."

Maandagmorgen heeft een evaluatie plaatsgevonden. "En daaruit kwam naar voren dat iedereen de samenwerking als zeer prettig had ervaren. Het was voor ons als club heel leuk om te doen, en hopelijk mogen we straks 30.000 mensen in het stadion hebben als we weer een interland mogen houden."

De laatste keer dat Oranje in Enschede speelde was in 2009, toen er met 3-0 gewonnen werd van Japan. Binnenkort is de Grolsch Veste opnieuw gastheer van een interland: volgende week dinsdag spelen de Oranje Leeuwinnen namelijk in Enschede tegen Noorwegen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen