Gertjan Verbeek nieuwe trainer ambitieus Almere City FC

7 juni 2021, 11:52   Bijgewerkt: 7 juni 2021, 12:04

Almere City FC heeft Gertjan Verbeek aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. De 58-jarige oefenmeester is bij de ambitieuze club uit Flevoland de definitieve opvolger van Ole Tobiasen, die in maart op straat werd gezet. In Almere tekent Verbeek een contract voor twee seizoenen.

In Almere is men trots op de komst van Verbeek, die na zijn vertrek bij het Australische Adelaide United in het voorjaar van 2020 zonder club zat. 'Met Verbeek haalt Almere City FC een gerenommeerde en succesvolle clubtrainer in huis', schrijft de nummer vier van het voorbije seizoen in de Eerste Divisie op het clubkanaal.

Almere City is na sc Heerenveen, Heracles Almelo, Feyenoord, AZ en FC Twente de zesde Nederlandse club die Verbeek als hoofdtrainer onder zijn hoede krijgt. "Na een aantal goede gesprekken de afgelopen periode ben ik overtuigd van de ambitie die Almere City FC heeft en wil ik graag de club vooruit helpen om die ambitie te verwezenlijken. De organisatie staat en de randvoorwaarden om te presteren zijn aanwezig. Ik kijk er naar uit om te beginnen", reageert hij.

Met het aanstellen van Verbeek beëindigt Almere City de zoektocht naar een nieuwe trainer. "Gertjan staat voor een ultiem topsportklimaat en heeft bewezen dat hij talentvolle voetballers verder kan ontwikkelen. Wij zijn verheugd dat hij zich committeert aan de ambitie van Almere City FC. Wij zien vol vertrouwen uit naar de samenwerking", aldus technisch manager Teun Jacobs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen