'Koopmeiners niet naar Roma, bestemming blijft Serie A'

7 juni 2021, 11:20

Teun Koopmeiners lijkt zijn loopbaan te vervolgen in de Serie A. De aanvoerder van AZ wordt al lange tijd in verband gebracht met een transfer naar AS Roma, maar dat is niet zijn bestemming. Atalanta Bergamo wordt nu genoemd als de nieuwe club van de middenvelder.

Volgens het Italiaanse medium Tuttosport maakt Atalanta serieus werk van de komst van Koopmeiners. De club uit Bergamo zou het zelfs al met AZ eens zijn geworden over een transfersom van liefst twintig miljoen euro. Zodoende lijkt Roma te worden afgetroefd in de strijd om Koopmeiners, die in Alkmaar een contract heeft tot de zomer van 2022.

Atalanta eindigde afgelopen seizoen als nummer drie van de Serie A en plaatste zich voor de groepsfase van de Champions League. Roma werd zevende en moet genoegen nemen met de voorronde van de Conference League. Bij Atalanta spelen Koopmeiners' landgenoten Marten de Roon, Hans Hateboer en Sam Lammers. Ook Robin Gosens en Lennart Czyborra hebben een verleden in Nederland.

Koopmeiners zal nu echter niet bezig zijn met een transfer. Komende zondag begint hij met Oranje aan het EK, al zal de AZ'er geen basisplaats krijgen van bondscoach Frank de Boer. De 23-jarige linkspoot komt uit de jeugd van AZ en heeft inmiddels vier seizoenen bij de hoofdmacht van de Alkmaarders achter de rug. Sinds 2019 is hij aanvoerder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen