Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Busquets test positief en gooit alles in de war bij Spanje

Busquets test positief en gooit alles in de war bij Spanje

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

6 juni 2021 – Slecht nieuws voor Spanje, een kleine week voordat het EK gaat beginnen. De Spanjaarden moet het voorlopig namelijk stellen zonder Sergio Busquets, de aanvoerder van de ploeg. Hij heeft namelijk een positieve coronatest afgelegd, zo heeft de Spaanse bond bevestigd.

In tegenstelling tot Jasper Cillessen, die eerder te horen kreeg dat hij buiten beschouwing wordt gelaten bij Oranje door een besmetting, is er voor de middenvelder van FC Barcelona nog wel hoop. De spelmaker moet voorlopig in isolatie blijven net als alle naaste contacten die met hem in aanraking zijn geweest. Individueel zal hij toch blijven trainen, zodat hij mogelijk nog later kan aansluiten bij de Spaanse ploeg.

Daar blijft het niet bij voor Spanje, want de besmetting heeft meer gevolgen gehad. De oefeninterland van dinsdag tegen Litouwen kan namelijk geen doorgang meer vinden, want een behoorlijke streep door de rekening is. Spanje kiest ervoor om geen enkel risico te nemen. Er is besloten om de Onder-21-ploeg tegen Litouwen te laten oefenen, zodat de wedstrijd wel door kan gaan. Een goede voorbereiding op het EK is het uiteraard niet voor La Roja. De fans die een ticket hadden aangeschaft, krijgen hun geld terug. Daarnaast is er door de Spaanse bond besloten om voorlopig geen media-activiteiten te laten afwerken.

Uiteraard zal later moeten blijken of er meer spelers bij Spanje zijn besmet met het virus. Twee dagen geleden stond Busquets overigens nog 'gewoon' in de basis in de oefeninterland tegen Portugal (0-0). Spanje begint het EK op maandag 14 juni tegen Zweden. Daarna wachten ook nog duels met Polen en Slowakije in de groep. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd