President PSG duidelijk: "We zullen Mbappé nooit verkopen"

6 juni 2021, 22:20

Kylian Mbappé is een van de grote blikvangers van het sterrenensemble van Paris Saint-Germain. De rappe Fransman draaide een voortreffelijk seizoen en is nog altijd maar 22 jaar oud. Dat maakt het een enorm gewild transfertarget, mede omdat hij wordt gezien als de volgende winnaar van de Ballon d'Or. De president van de Franse club heeft echter duidelijk gemaakt dat hij niet te koop is.

Tegenover het Franse L'Équipe laat Al-Khelaifi weten dat Mbappé ook volgend seizoen in Parijs te bewonderen is. "Ik ga heel duidelijk zijn. Kylian Mbappé blijft bij Paris Saint-Germain. We zullen hem nooit verkopen en al helemaal niet gratis de deur uit laten gaan. Dat is volstrekt onmogelijk." Zo lijkt de toekomst van Mbappé voorlopig duidelijk te zijn.

Ook ging Al-Khelaifi nog in op een eventueel vertrek van de andere grote ster: Neymar. Lang werd hij in verband gebracht met zijn oude club Barcelona, maar onlangs verlengde hij zijn aflopende contract bij Paris. "Het is geen geheim dat Barcelona Neymar graag terug wilde halen. Het is zeker waar dat hij destijds wat aanpassingsproblemen had in Parijs en in Frankrijk. Maar hij wilde de club niet verlaten."

Lees ook: Benzema zou 'fenomeen' Mbappé graag verwelkomen bij Real

Mbappé was dit seizoen goed voor maar liefst 27 doelpunten en zeven assists in de Franse competitie. Neymar draaide een minder seizoen, mede door veel blessureleed. Paris Saint-Germain moest dan ook toestaan dat Lille dit seizoen kampioen van Frankrijk werd. Toch behoudt het dus de grote sterren om volgend seizoen te jagen op revanche.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen