'Spel rond Donnarumma op de wagen na aanbieding uit Parijs'

6 juni 2021, 18:03

De strijd om de handtekening van Gianluigi Donnarumma lijkt los te gaan barsten. De doelman laat AC Milan deze zomer transfervrij achter zich, maar heeft nog altijd geen nieuwe werkgever gevonden. Paris Saint-Germain zou naar verluidt opnieuw contact hebben gelegd met het management van de Italiaan, die ook op het lijstje van Juventus en FC Barcelona zou staan.

Volgens het Italiaanse medium SportItalia is men bij PSG druk bezig om Donnarumma naar Parijs te halen. Dat probeerde de grootmacht in een eerder stadium al met een jaarsalaris van twaalf miljoen euro. Die aanbieding werd echter afgeslagen door de 22-jarige goalie. Inmiddels zou een transfer naar de Ligue 1 wel een serieuze optie zijn door Donnarumma.

PSG verlengde het contract van Keylor Navas onlangs nog tot medio 2024. Donnarumma zou in het Parc des Princes dus de concurrentie aan moeten gaan met de 34-jarige Costa Ricaan. Door de vermeende aanbieding uit Frankrijk lijkt het een kwestie van tijd tot Juventus en Barcelona gaan reageren. Zij zullen PSG namelijk niet zomaar met de international aan de haal laten gaan.

Donnarumma besloot eerder dit jaar zijn aflopende contract bij AC Milan niet te verlengen. De keeper, die tot nu toe 26 interlands speelde voor Italië, stond zes seizoenen onder de lat in Milaan. In 2015 debuteerde hij op zestienjarige leeftijd in de hoofdmacht. Afgelopen seizoen eindigde hij met Milan op de tweede plek achter landskampioen Internazionale.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen