Frenkie zou komst Memphis en Wijnaldum bij Barça toejuichen

6 juni 2021, 09:55   Bijgewerkt: 6 juni 2021, 10:01

Frenkie de Jong zou de komst van Georginio Wijnaldum en Memphis Depay bij FC Barcelona zeker toejuichen. Beide transfervrije Nederlanders worden volop gelinkt aan een zomertransfer naar Camp Nou en volgens de Nederlandse middenvelder die daar al twee seizoenen speelt, zou dat een goede zaak zijn.

Dat vertelt De Jong tegenover de NOS. Wijnaldum leek zelfs al rond met de Catalanen, maar een kaappoging van Paris Saint-Germain maakt de transfersoap nog behoorlijk spannend. Memphis wilde ook graag naar FC Barcelona, maar wilde afwachten of Ronald Koeman zou aanblijven als manager. Nu daarover duidelijkheid is, staat niets een overgang vermoedelijk meer in de weg.

"Natuurlijk spreek je erover", vertelt De Jong desgevraagd met een glimlach op zijn gezicht over de geruchten rondom Memphis en Wijnaldum. "We zitten dagelijks met elkaar, dan praat je over van alles en nog wat. Ook over eventuele transfers en gerucht, ja. Maar ik kan er niet te veel over zeggen."

Lees ook'Kaappoging PSG bij Wijnaldum succesvol: Barça moet verhogen'

Zeker is wel dat wat de oud-Ajacied betreft zijn landgenoten welkom zijn. Volgens hem is het niet gevaarlijk om heel veel Nederlanders in een team te hebben. "Nee, goede spelers zijn altijd welkom. En Gini en Memphis zijn goede spelers", stelt De Jong. "Als ze komen, dan ben ik daar harstikke blij mee." Over het nieuws dat Koeman blijft was hij overigens eveneens duidelijk. "Daar ben ik blij mee. Of ik hem al heb geappt? Nee, dat nog niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen