'Kaappoging PSG bij Wijnaldum succesvol: Barça moet verhogen'

6 juni 2021, 08:43

Paris Saint-Germain lijkt Georginio Wijnaldum definitief voor de neus van FC Barcelona weg te kapen. De Franse topclub meldde zich vrijdag opeens voor de Nederlander, terwijl de Catalaanse grootmacht al in kannen en kruiken was met de middenvelder. Inmiddels lijkt hij voor een avontuur in Parijs te kiezen, vooral vanwege het veel betere financiële aanbod.

Dat schrijft transferspecialist Fabrizio Romano althans. PSG is volgens hem helemaal klaar om Wijnaldum voor de neus van FC Barcelona weg te kapen, terwijl men in Catalonië al een akkoord had bereikt en alleen de medische keuring nog gedaan moest worden. PSG deed hem een voorstel van zo'n acht miljoen euro per seizoen.

Dat was ongeveer het dubbele van wat Wijnaldum in Camp Nou kan gaan verdienen, waardoor de international van het Nederlands elftal toch weer is gaan twijfelen. Daarnaast deed ook manager Mauricio Pochettino hem een belletje om Wijnaldum te overtuigen van zijn plannen en hem naar Parijs te halen. Dat lijkt succes te hebben, want de nummer twee van de Ligue 1 afgelopen seizoen heeft opeens de beste papieren voor diens komst.

Lees ook'PSG pakt met Wijnaldum Barça terug voor Frenkie-streek'

'Als Barcelona het bod niet verhoogt, zal Wijnaldum zich bij PSG voegen', schrijft Romano op Twitter. Hij verwacht dat de beslissing van de aanvoerder van Oranje in de komende uren zal vallen. Ronald Koeman hoopt nog altijd op zijn komst naar Catalonië, maar PSG heeft momenteel de beste papieren en lijkt op die manier revanche te nemen voor de streek van Barca in 2019 rondom Frenkie de Jong.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen