Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Afgeketste deal blaast geruchten over Ten Hag nieuw leven in

Afgeketste deal blaast geruchten over Ten Hag nieuw leven in

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

5 juni 2021 – Antonio Conte wordt toch niet de nieuwe trainer van Tottenham Hotspur. De Londense club heeft deze week de stekker uit de onderhandelingen getrokken. Op meerdere punten konden Spurs en de 51-jarige Italiaanse oefenmeester geen overeenstemming bereiken. The Guardian houdt er rekening mee dat Tottenham Hotspur zich na het afketsen van de Conte-deal weer gaat melden voor Erik ten Hag.

Het had er de afgelopen tien dagen alle schijn van dat Conte de nieuwe trainer van Tottenham Hotspur zou worden. Ondanks dat de Italiaanse coach Inter naar het eerste kampioenschap sinds 2010 leidde, trok hij de deur in Milaan achter zich dicht. Al snel werd Conte in verband gebracht met de vacante trainerspositie in Londen. De club en trainer gingen ook daadwerkelijk met elkaar om tafel, maar kwamen er niet uit.

Volgens bovengenoemde Britse krant heeft Spurs de deal afgeblazen iets meer dan 24 uur nadat de club dacht dicht bij een deal te zijn. De Engelse grootmacht vreesde niet aan de (financiële) eisen van Conte te kunnen voldoen en maakte zich tevens zorgen over de doorstroming van de jeugd als de Italiaan aan het roer zou staan. Conte zag te weinig basis om mee te doen om de prijzen.

Hierdoor gaat de zoektocht van Tottenham naar een nieuwe trainer onverminderd verder. Zoals de afgelopen maanden vaker is gebeurd, wordt Ten Hag weer genoemd als mogelijke definitieve opvolger van José Mourinho. In Engeland weet men dat de trainer zijn contract bij Ajax heeft verlengd, maar Ten Hag is en blijf volgens The Guardian een kandidaat. Mauricio Pochettino is ook niet altijd in beeld, maar hem losweken bij Paris Saint-Germain wordt een lastige opgave.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd