De Graafschap maakt werk van terugkeer Huntelaar

4 juni 2021, 14:06

De Graafschap hoopt deze zomer verloren zoon Klaas-Jan Huntelaar weer in de armen te sluiten. De club uit Doetinchem gaat 'een dezer dagen' in gesprek met de 37-jarige spits, vertelt voorzitter Martin Mos tegen De Gelderlander.

Huntelaar verruilde afgelopen winter Ajax voor Schalke 04. Die club maakte donderdag bekend de aflopende verbintenis van de routinier niet te zullen verlengen. Dat biedt kansen voor De Graafschap. "Wij zouden het fantastisch vinden als hij nog een keer bij ons komt voetballen. In de Eerste Divisie, met aanvallend voetbal, kun je geen betere spits krijgen", aldus Mos.

Hoe Huntelaar staat tegenover een terugkeer bij de club waar hij als jeugdspeler en als prof in 2013 actief was, is niet bekend. "Wij kunnen wel van alles vinden, de bal ligt natuurlijk bij Klaas-Jan. Misschien is hij het voetballen wel beu. Maar hij is in ieder geval bereid om met ons te praten. Dat is fijn."

"Wij zouden het mooi vinden als Klaas-Jan nog bij ons komt voetballen en daarna ook wat bij de jeugd en op het technische vlak zou kunnen doen", gaat Mos verder. "Ik hoop dat hij het wil doen, want ik ben al jaren een Huntelaar-fan. En je merkt aan onze supporters ook dat zij het geweldig vinden als hij nog een seizoen op De Vijverberg zou spelen."

Lees ook: Fans De Graafschap willen Huntelaar verleiden tot terugkeer

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen