'Ajax waagt nieuwe poging voor Rav van den Berg'

3 juni 2021, 15:11

Ajax heeft de jacht op Rav van den Berg heropend, zo verzekert het Algemeen Dagblad. De zestienjarige verdediger heeft toestemming gekregen van PEC Zwolle om met de Amsterdamse club in gesprek te gaan. Van den Berg heeft op dit moment een verbeterde aanbieding van Ajax in beraad.

Van den Berg buigt zich over het voorstel van Ajax, maar heeft ook de mogelijkheid om zijn in 2022 aflopende verbintenis (inclusief een optie voor een extra seizoen) bij PEC Zwolle te verlengen. De Amsterdammers probeerden het jongere broertje van Liverpool-speler Sepp van den Berg vorig jaar ook al in te lijven. Toen koos het talent ervoor om de Amsterdamse club af te wijzen en zich te verbinden aan PEC Zwolle.

Naast Ajax waren vorig jaar ook andere clubs die Van den Berg wilden overnemen van PEC Zwolle. Zo had PSV de jonge verdediger ook op de korrel. Met de Eindhovense club voerde hij zelfs gesprekken. Van den Berg werd ook in verband gebracht met buitenlandse clubs. AC Milan wilde hem vastleggen, terwijl Liverpool een hereniging met broer Sepp zag zitten.

Het afgelopen seizoen maakte Van den Berg meerdere malen deel uit van de wedstrijdselectie van PEC Zwolle. Op zaterdag 1 mei kwam het zelfs tot een debuut. Als basisspeler deed hij negentig minuten mee tegen Vitesse (2-1 verlies).

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen