'Van Bommel pikt eerste aanwinst voor Wolfsburg op in Volendam'

3 juni 2021, 10:32

Micky van de Ven lijkt de eerste versterking te gaan worden van het VfL Wolfsburg van Mark van Bommel. De verdediger van FC Volendam steekt zijn vertrekwens niet onder stoelen of banken en Van Bommel hoopt hem naar verluidt mee te nemen naar Duitsland. De gesprekken tussen Wolfsburg en Volendam zouden al in volle gang zijn, zo klinkt het bij onze Oosterburen.

Volgens het Duitse medium Wolfsburger Allgemeine is Van de Ven hard op weg naar Wolsburg, waar Wout Weghorst ook al onder contract staat. Van Bommel hoopt daarnaast ook Feyenoorder Steven Berghuis en PSV'er Mohamed Ihattaren naar de Volkswagen-Arena te halen. Daarnaast zou de Belgische verdediger Sebastiaan Bornauw (1. FC Köln) tevens op de wensenlijst staan.

De twintigjarige Van de Ven groeide afgelopen seizoen uit tot een belangrijke kracht bij Volendam. Trainer Wim Jonk gaf hem halverwege het voetbaljaar zelfs de aanvoerdersband. Volendam haalde de nacompetitie, maar werd in de eerste ronde uitgeschakeld door NAC Breda. Na die wedstrijd kondigde Van de Ven voor de camera van ESPN zijn vertrek bij de Noord-Hollandse club aan.

Het is niet bekend wat Volendam wil ontvangen voor de talentvolle verdediger, die een contract tot medio 2023 heeft. De komst van coach Van Bommel zouden de gesprekken in ieder geval hebben versneld. Wolfsburg werd afgelopen seizoen vierde in de Bundesliga en is na de zomer te bewonderen in het hoofdtoernooi van de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen