Van Dijk maakt woorden waar en steunt Oranje op tribune

2 juni 2021, 21:21

Supporters mochten er woensdag in Portugal niet bij zijn, tijdens de oefeninterland tussen Nederland en Schotland. Toch kreeg Oranje te maken met een bijzondere gast, want Virgil van Dijk had namelijk een plekje op de tribune ingenomen.

De aanvoerder van Oranje mist zoals bekend het toernooi vanwege een zware knieblessure. De speler van Liverpool is hard op de weg terug om weer helemaal fit te worden, maar heeft er bewust voor gekozen om het EK te laten lopen. Op die manier kan hij zich bij zijn club helemaal storten op zijn herstel. Van Dijk staat langszij sinds 17 oktober 2020, toen hij tegen Everton een zware kniekwetsuur opliep.

Van Dijk houdt de verrichtingen van Oranje dus nog altijd goed in de gaten, want hij had op woensdag een plekje op de tribune ingenomen. Eerder zei hij al dat hij zich nog altijd belangrijk onderdeel voelt van Oranje. "Ik zal natuurlijk ook Oranje aanmoedigen en zal er voor de jongens zijn, waar nodig. Wat ik zeg: ik baal enorm, maar dit is de juiste beslissing", zei hij toen hij aankondigde het EK te missen.

"Hopelijk gaan we er wat moois van maken op het EK. Ik zal er alles aan doen om er in september weer bij te zijn voor de WK-kwalificatiewedstrijden. Ik hoop dat het goed gaat met jullie. Tot snel", sprak de captain in een boodschap aan het Oranje-publiek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen