Erwin Koeman tekent op dag van goed nieuws Ronald in Israël

2 juni 2021, 20:34

Het is een heugelijke dag voor de familie Koeman. Terwijl Ronald Koeman volgens Spaanse media nog een jaar bij FC Barcelona mag blijven, heeft ook Erwin Koeman (op archiefbeeld) succes in zijn trainerscarrière. Hij heeft namelijk getekend bij Beitar Jerusalem.

Dat maakt de club uit Israël woensdag via de eigen kanalen bekend. Het is een volgend avontuur voor Koeman, die zonder club zat na zijn vertrek als bondscoach van Oman. Koeman werd afgelopen december ontslagen bij dat land, nadat hij begin 2019 die klus had aangenomen. Vanaf dat moment zat de broer van de FC Barcelona-trainer dus zonder werk, maar nu kan hij weer aan de slag.

Heel verrassend is het niet dat Koeman wederom kiest voor een avontuur in het buitenland. De 59-jarige trainer ging namelijk al vaker buitenlandse klussen aan. Hij was dus coach van Oman, werkt eerder al als assistent- en interim-trainer bij Fenerbahçe SK en was ook bondscoach van Hongarije.

Beitar Jerusalem heeft als doel om de top van de competitie aan te vallen en ziet Koeman wat dat betreft als de geschikte trainer. Het is aan hem om de ploeg verder omhoog te stuwen op de ranglijst.

Lees ook: 'Koeman blijft bij FC Barcelona

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen