Vitesse presenteert wederom een Zwitserse speler

2 juni 2021, 19:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Vitesse kende afgelopen seizoen een goed voetbaljaar, maar rust niet op de lauweren. De Arnhemmers hadden voor vandaag al drie nieuwe spelers vastgelegd en hebben woensdag opnieuw toegeslagen. Julian von Moos wordt overgenomen van FC Basel.

De twintigjarige buitenspeler wordt voor een jaar gehuurd van de Zwitserse. In het contract is een optie tot koop bedongen, waardoor de kans bestaat dat Von Moos langer in Arnhem actief zal zijn. Von Moos was bij Basel ploeggenoot van Ricky van Wolfswinkel en deed afgelopen seizoen in vijftien wedstrijden mee bij de Zwitserse grootmacht.

Technisch directeur Johannes Spors is tevreden. "Met Julian krijgen we de beschikking over een talentvolle speler die in aanvallend opzicht multifunctioneel inzetbaar is. Verder ben ik content met het feit dat we wederom een speler hebben kunnen contracteren voordat de voorbereiding van start gaat."

Voor Von Moos, die dus Vitesse's vierde aanwinst is, is het zijn eerste avontuur in het buitenland. "Afgelopen seizoen heb ik de kans gekregen van FC Basel om speelminuten te maken in het eerste elftal. Bij Vitesse wil ik mijn ontwikkeling voortzetten. Ik kijk er naar uit om te beginnen." Het is de tweede Zwitserse aanwinst van Vitesse, dat eerder al Toni Domgjoni bij FC Zürich wegplukte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen