Van Bommel vindt uitdaging in Bundesliga 'een grote eer'

2 juni 2021, 12:31

Mark van Bommel is woensdag officieel gepresenteerd bij VfL Wolfsburg. De oefenmeester, die sinds zijn vertrek bij PSV zonder club zat, tekent een contract voor twee jaar. Hij is logischerwijs blij met zijn eerste buitenlandse avontuur als trainer en kijkt uit naar zijn periode. 

''Ik heb enorm veel zin in de uitdaging bij VfL Wolfsburg en ben enthousiast over mijn nieuwe omgeving, de mensen en de opdracht die me te wachten staat", vertelt Van Bommel op de website van de Bundesliga-club. "De ideeën en ideeën van de verantwoordelijken zijn identiek aan mijn visie en ik kan me heel goed identificeren met de weg die de club is ingeslagen.''

De oud-voetballer speelde in het verleden jarenlang bij Bayern München. In Duitsland heeft hij dan ook een grote naam. Een avontuur bij onze oosterburen komt dan ook niet helemaal als een verrassing. "Als coach mogen werken in de Bundesliga, de competitie waarin ik zo lang speelde, is een grote eer en uitdaging voor mij, die ik samen met alle betrokkenen met veel plezier en toewijding zal aangaan", besluit Van Bommel.

Lees ook'Droomkandidaat' Van Bommel voor tekent twee jaar bij Wolfsburg

De trainer wacht een zware klus bij Wolfsburg, dat een uitstekend seizoen kende. De ploeg werd vierde in de Bundesliga en heeft zich daardoor geplaatst voor de Champions League. De ambities en verwachtingen zullen na de zomer wellicht nog hoger zijn. Wout Weghorst is een van de sterkhouders bij die Wölfe en de kans bestaat dat er meer Nederlanders komen. Sinds de geruchten met Van Bommel er zijn, wordt de club ook gelinkt aan Feyenoorder Steven Berghuis en PSV-talent Mohamed Ihattaren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen