'Spaanse EK-spelers brengen fraai eerbetoon aan Sergio Ramos'

1 juni 2021, 23:59   Bijgewerkt: 2 juni 2021, 00:01

Sergio Ramos is er tijdens het aanstaande EK niet bij en dat is voor het eerst sinds het WK 2006. De Spaanse recordinternational is niet opgenomen in de spelersgroep, maar dat betekent niet dat de internationals hem niet meer dankbaar zijn. Volgens AS hebben de spelers het rugnummer vijftien namelijk bewust geskipt.

Op die manier wordt Ramos, die liefst 180 interlands heeft gespeeld, gerespecteerd door de spelers van Spanje. Ramos droeg bij Spanje nagenoeg altijd rugnummer vijftien en door dat getal niet te kiezen, bewijzen de spelers van Spanje hem nu een fraaie eer. Volgens AS is het althans zo dat er bewust voor is gekozen om het rugnummer niet te pakken, terwijl die wel vrij was.

Ramos was er in de afgelopen zeven toernooien steeds wel bij in de Spaanse selectie, en boekte grote successen. Hij werd wereldkampioen in 2010 en greep in 2008 en 2012 de EK-titel met zijn land. Luis Enrique besloot hem door een gebrek aan ritme en diverse blessures in de eerdere maanden nu niet mee te nemen naar het EK.

Spanje speelt in de groepsfase tegen Polen, Slowakije en Zweden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen