Oranje-tegenstander Noord-Macedonië laat zege glippen

1 juni 2021, 21:35

Noord-Macedonië heeft dinsdag nagelaten om de voorbereiding op het EK goed te starten. De poulegenoot van het Nederlands elftal stevende tegen Slovenië af op een 1-0 overwinning, maar zagen de tegenstander in de slotfase toch nog langszij komen.

Noord-Macedonië tankte twee maanden geleden al vertrouwen met een zeer knappe oefenzege op Duitsland en was ook vanavond prima op dreef. Eljif Elmas (foto), speler van Napoli, was tien minuten na rust de man die de EK-ganger op voorsprong had geschoten. Hij leek daarmee voor de eindstand te tekenen, maar Domen Crnigoj gooide in de slotfase roet in het eten. In de 97ste minuut scoorde de speler van Venezia de gelijkmaker waardoor Noord-Macedonië de overwinning alsnog liet glippen.

Goran Pandev is overigens de bekendste naam bij Noord-Macedonië. De routinier hield het zeventig minuten vol in de oefeninterland tegen de Slovenen. De blik van het kleine voetballand gaat nu op het EK dat eraan zit te komen. Op 13 juni, de dag van Nederland tegen Oekraïne, speelt het land tegen Oostenrijk. Vervolgens wachten er wedstrijden tegen Oekraïne (17 juni) en Nederland (21 juni).

Noord-Macedonië is met de 62ste plaats op de FIFA-ranking op papier het zwakste team van de EK-groep van Oranje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen