Opmerkelijke blessure houdt Schuurs aan de kant bij Jong Oranje

1 juni 2021, 19:33

Perr Schuurs deed maandag negentig minuten mee bij Jong Oranje en speelde een sterke wedstrijd tegen Jong Frankrijk (2-1 winst), maar daags na die wedstrijd speelt fysieke malheur hem parten. De verdediger moest dinsdag de training van Jong Oranje laten schieten.

Op de grote teen van zijn linkervoet zit een flinke blaar, die ervoor zorgde dat hij niet mee kon trainen. Het is wel een flinke blaar, het is helemaal open. Ik moet het laten drogen, dus ik kan beter even geen schoenen aan doen", zegt hij tegen het Algemeen Dagblad. "Ik heb sinds kort nieuwe schoenen. Daar heb ik een week op getraind. Eerder had ik er nog geen last van."

Schuurs verwacht dat hij woensdag wel weer op het veld kan staan bij Jong Oranje, dat dan wederom traint. Dinsdag werkte hij binnen overigens nog wel een hersteltraining af, maar verscheen hij dus niet op het veld. Jong Oranje is in voorbereiding op het duel met Jong Duitsland van donderdagavond. Dat is een wedstrijd in de halve finale van het EK en die moet normaliter haalbaar zijn voor de Limburger.

De 21-jarige Schuurs miste dit EK nog geen minuut in het centrum van de defensie van Jong Oranje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen