Trainerspositie Real bezet: Ancelotti keert terug in Madrid

1 juni 2021, 19:13   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het is officieel: Carlo Ancelotti keert terug bij Real Madrid. De Italiaanse trainer is de opvolger van Zinedine Zidane, die vorige week werd uitgezwaaid bij de topclub. Ancelotti heeft in Madrid tot 2024 getekend en zal naar verluidt een jaarsalaris van zes miljoen euro gaan opstrijken.

Ancelotti had nog een contract tot 2024 bij Everton, maar Marcel Brands heeft als directeur meegewerkt aan een vertrek van de Italiaan naar Madrid. Ancelotti keert zodoende terug bij Real Madrid, waar hij al eerder succesvol was. Hij werkte tussen 2013 en 2015 in Madrid en won onder meer de Champions League-bokaal, de tiende in de clubgeschiedenis.

Real Madrid en Everton hebben de deal allebei bekendgemaakt op deze dinsdagavond. Woensdag zal Ancelotti officieel gepresenteerd worden in Madrid. De 61-jarige coach zal om 18.00 uur de handen schudden van Florentino Pérez en dan ook gepresenteerd worden aan de media.

Uiteraard zit Brands met Everton nu met een belangrijke vacature in de organisatie. Er klinken geluiden dat de club achter Nuno Espírito Santo aan zit. De Portugese trainer zit zonder club na zijn vertrek bij Wolverhampton Wanderers en werd ook al in verband gebracht met Tottenham Hotspur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen