Jansen blijft, maar verder gooit Heerenveen de staf op de schop

1 juni 2021, 17:55

Duidelijk is dat Johnny Jansen ook komend seizoen voor de groep staat bij sc Heerenveen, maar verder zijn er veel veranderingen doorgevoerd in de staf. De Friese club meldt dinsdag dat assistent-trainers Jeffrey Talan, Hennie Spijkerman en keeperstrainer Raymond Vissers niet terugkeren op de bank.

De clubleiding heeft het drietal laten weten op zoek te gaan naar een nieuwe impuls in de staf. Talan, die eerder jarenlang als speler bij de club speelde, was sinds 2019 werkzaam als assistent-trainer. Voordat hij assistent-trainer werd was hij een aantal jaren werkzaam als hoofd jeugdopleiding. Het betekent echter nog niet meteen een definitief einde van zijn dienstverband, want de club gaat met Talan om tafel om te bespreken of hij een andere rol binnen Heerenveen kan krijgen.

Dat geldt niet voor de ervaren Spijkerman. De zeventigjarige coach wordt na twee jaar in Heerenveen bedankt voor bewezen diensten. Eerder was hij onder meer assistent-trainer van Frank de Boer bij Ajax. Dat trainersduo won vier keer de landstitel. Recenter werkte hij ook als rechterhand van Danny Buijs bij FC Groningen. Keeperstrainer Raymond Vissers kwam vijf jaar geleden over van Willem II en zal ook vertrekken. Heerenveen zal dus op zoek moeten naar drie nieuwe coaches.

'sc Heerenveen dankt Talan, Spijkerman en Vissers voor hun werkzaamheden en de energie die zij in de afgelopen seizoenen in de club hebben gestoken. De club wenst het drietal alle succes in het verdere verloop van hun carrière', laat de Friese club weten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen