'Ancelotti 'één stap verwijderd' van terugkeer bij Real'

1 juni 2021, 14:08   Bijgewerkt: 1 juni 2021, 14:53

Carlo Ancelotti zal de nieuwe hoofdtrainer van Real Madrid gaan worden. Dinsdagochtend kwam die mogelijke transfer voor het eerst ter sprake, waarna het balletje snel is gaan rollen. Volgens transferexpert Fabrizio Romano is Ancelotti nog slechts 'één stap verwijderd' van een terugkeer bij de club. 

Real Madrid was op zoek naar een nieuwe trainer nadat de bekritiseerde Zinédine Zidane zelf het initiatief nam en opstapte. Namen als Massimiliano Allegri (inmiddels gepresenteerd bij Juventus) en Mauricio Pochettino werden in eerste instantie genoemd, maar vanochtend was het Marca dat voor het eerst wist te melden dat Real inzette op de komst van Everton-trainer Ancelotti. Er was bovendien haast bij geboden: vandaag nog zou hij gepresenteerd moeten worden.

Dat lijkt dan ook te gaan gebeuren volgens Romano. Hij vertelde hoe de clubs inmiddels akkoord zijn over de beëindiging van zijn contract bij Everton. De verwachting is dat onderhandelingen tussen Ancelotti en de club geen problemen opleveren en het dus snel van een akkoord zal komen.

Voor Ancelotti betekent het een terugkeer bij de club waar hij tussen 2013 en 2015 ook al aan het roer stond en onder meer de Champions League won. Bij Everton lag hij eigenlijk nog vast tot 2024. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen