'Til verlengt bij Spartak en is al in Rotterdam voor huurtransfer'

1 juni 2021, 08:13   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Guus Til zet naar verluidt op zeer korte termijn zijn handtekening onder een huurcontract bij Feyenoord. De aanvallende middenvelder verlengde zijn verbintenis bij Spartak Moskou tot de zomer van 2025 en reisde vervolgens af naar Rotterdam om daar zijn huurtransfer af te ronden. Til is inmiddels al medisch gekeurd.

Dat wist De Telegraaf dinsdagochtend te melden. De krant schreef hoe Til rond is met Feyenoord en zich al in Rotterdam meldde om medisch gekeurd te worden, een huis te bekijken en gesprekken te voeren met verschillende mensen bij de club. 

Maandag berichtte ook de NOS al dat de transfer nagenoeg rond was en dat alleen de medische keuring en de officiële vrijgave vanuit Rusland nog geregeld moesten worden. Zodoende kan geconcludeerd worden dat Til op korte termijn gepresenteerd zal worden. Overigens sprak de NOS van een contractverlenging bij Spartak tot slechts 2024. 

Til keert terug naar Nederland nadat zijn verhuur aan SC Freiburg vorig seizoen geen succes werd. De 23-jarige middenvelder kwam binnen met een blessure en maakte vervolgens geen aanspraak op een basisplaats, onder meer omdat Freiburg niet met een echte nummer tien speelde. Bij Feyenoord wordt de voormalig AZ-speler herenigd met trainer Arne Slot.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen